Från catwalken del I: Höst hos Missoni

wee! Under några dagar framåt kan du följa en följetång (?) där du kan se Kittens favoriter från catwalken (haha). I första delen har jag valt ut det hetaste från Missonis kollektion inför hösten och vintern -06. Det som är utstickande för Missonis höstkollektion är de droppformade siluetterna som skapas med hjälp av pullover-klänningar. Till det ribbade leggings med pumps med ankelrem. Färgerna är milda och dämpade. Here you go!


Färgerna och mönstrena på Missonis kreationer är underbara!


Detaljer:

De flesta pumpsen var i mocka men något som var gemensamt för alla var att de har ankelremmar. Såå fint!
Sminket var förstås i basen blek med rosa läppar. Runt ögonen har det målats med svart eyeliner.

Backstage:

Modeller klär sig även snyggt till vardags!

Kitten da artist

kappaOkej, jag är ingen Bohemica när det gäller att rita, men kul är det!
Så här får ni den första teckningen från moí. Denna modell har en svart kappa med stor luva. Under det har hon lila leggings och på fötterna ett par svarta ankelboots. Handskarna hon har på sig är grå i en längre modell och har små svarta rosetter vid skaften. Sminkningen är till grunden avskalad och blek men förstärks med de plommon-sotiga ögonen och röda läppar. Håret är långt och mörkbrunt.

lill-lördag

Har precis kollat på Entourage, himla bra! (Vince Chase ohlala)Tv-programmen på hösten äger ju verkligen! Housewives, Grey's anatomy, allt med Filip & Fredrik och snart börjar OC också. Och Idol såklart. Marcus äger ju öf cörs. Apropå Idol så såg jag Danny idag på Åhléns city, smidig som jag är så gick jag förbi lite extra nära haha. Han tittade på mig då. Aw :) haha!

Jaha...bara för att ha något att skriva om så är jag på kappa/duffel-jakt just nu. Var på H&M idag och kollade och hittade många kappor. Men ingen snygg duffel tyvärr. Ska leta vidare imorrn.

PSYCHOOch nu har också min beställning till H&M skickats iväg. Köpte allt det som jag planerat plus en oversize lila tröja som Johanna också beställde har jag för mig. Såg himla mysig ut. Kommer få allt i mitten av november typ, längtar längtar!

Och bara några dagar kvar tills det är höstlov, yippiieeeeeeeeeh! Ska gå massa på bio, sitta och mysa och typ kolla film <3 Aw. Och idag köpte jag "Amelie från Montmartre" på rea. Den verkar så mysig. Och idag såg vi "Psycho". Haha, det var så himla kul :D Älska skräckfilm (speciellt om dom inte är speciellt läskiga :D).

Wooah innan jag avslutar måste jag bara klaga lite på mitt hår. Vet inte vad jag ska göra med det, ska nog låta Sarah ta och klippa det lite :/ Gah, måste köpa massa nya hårgrejer typ mousse och inpackning och sånt.

Alla baskrar och mysiga höstfärger har gjort mig lite så där konstnärlig. Så snart är en bild på väg (när scannern fixat sig)

Jaja, back to reality (skola och läxor)

Puss och kram ses på stan

En dröm

en drömJag trodde jag skulle kolavippa när jag såg den här bilden när jag kollade runt på bilddagboken.se idag. Den är precis en sådan kappa jag vill ha! Rund krage, stora knappar och framför allt luva! Grejen är den att jag inte har någon aning om var den kommer ifrån! gaaah, jag måste veta!
Jaja, antagligen är den nog ändå för dyr för mig så det får nog bara bli en dröm helt enkelt. Får kolla runt på H&M eller nåt och se om de har nåt liknande. Snyft.
Apropå drömmar så drömde jag i natt att jag var ihop med Filip Hammar (ena halvan av Filip och Fredrik). Fock, jag hatar drömmar. Jag kan inte sluta tänka på mina små pöjkar, buhu ><

Aja, imorrn ska jag nog ta och tröstshoppa lite grann, även fast jag inte har några pengar så jag vet inte hur det ska gå till :S..jaja. Och om någon har en aning om var man antingen kan hitta den här jackan eller någon liknande får denne vänlige själ gärna tala om det för mig.
Puss! <3

(och ja, jag har ändrat mig. Jag tror jag ska försöka satsa på en kappa eller duffel i höst och vinter!)

sjukis

Har precis kokat tandorichicken-soppa och sitter här och myser. Sjukt gott verkligen!
När jag vaknade imorse hade jag sjukt (^^) ont i magen och mådde illa. Ville inte riskera att det skulle ske en olycka på tåget (tänk om man skulle spy, shit vad pinsamt!) så jag stannade hemma idag. Efter att ha sovit några timmar mår jag bättre. Lite skönt är det ändå att vara hemma, nu hinner jag med att uträtta massa saker som behövs, typ plugga, städa och blogga! Så nu ska jag fixa lite grejer samt skriva lite inlägg. Håll er uppdaterade. Pussiluss.

Loppis-fynd!

Var på loppmarknad idag, och som jag har fyndat! Massa finfina grejer fanns det, och himla billigt också! Hädanefter ska jag alltid gå på loppisar!

Detta fyndade den lilla loppis-katten:
1.
2.3.4.5. 6.7.8.

1. Svart skinnväska med gulddetaljer - 20kr
2. Liten svart axelremsväska - 20kr (gilla spännet!)
3. En klocka med brunt armband och guldig "ram" runt urtavlan. Precis en sån jag velat ha! - 40kr
4. 3 armband; guldkedja och två stela. Det röda påminner lite (bara lite) om Hermés-armbanden. 20 kr respektive 10 kr styck.
5. En sån där klocka (vet inte vad det heter..) Var faktiskt på jakt efter ett sånt och nu är mina planer att sätta en lång guldkedja i den så att den blir ett halsband - 10 kr. Det andra är ett guldhalsband med en Nalle Puh-berlock på som var himla söt. Btw var den köpt i NY :o - 20 kr
6. Två plåtburkar med gamla bilder på, tänkte ha dem på mitt sminkbord - 10 kr styck
7. Svarta stövlar - 20 kr!
8. Lite flummiga spetsiga svarta skor/tofflor. Men de var coola! :) - 13 kr

Åh, jag är så himla nöjd :D Och allting gick ju bara på typ 200 spänn!

Idag har jag även invigt mitt lila nagellack! (don't mention mitt stökiga skrivbord)


Så, nu ska jag skicka in min beställning till H&M, sedan duscha. Sedan sova. Blö..imorgon är det ännu en skolvecka att ta itu med =(

Ha det bra alla <3 puss

En heldag med Filip och Fredrik

Filip, Fredrik, Jag och Sophie

I onsdags var jag och Sophie på två inspelningar av Ett Herrans Liv, med Filip och Fredrik. Inspelningarna var på dagtid så jag fick ta till en tandläkarursäkt ("ett uråldrigt trick" som killarna kallade det, när de frågade vilka i publiken som sagt att de skulle till tandläkarn idag när de frånvaroanmälde sig). Jaja, det var ju bara en engångsföreteelse, så det är ingen större fara tycker jag.
Iallafall. Under första inspelningen så var det Bert Karlsson som var gäst. Vi satt längst fram och det var jättekul :) När inspelningen var slut så kunde man stanna kvar och ta kort, få autografer och snacka med FF (bra förkortning ^^). Och de var så himla snälla! Det trodde jag faktiskt inte innan, men de var så himla roliga. De pratade med alla och var så himla trevliga! Vi tog en bild (se ovan) och precis när den skulle tas sa Fredrik (sittande): "Kom lite närmare så får jag känna...era dofter.." Hahaha, guud han är så söt <3

Sen drog vi in till centralen, åt på burger king, sprang in på Åhléns och provade lite parfymer (jag fastnade för Brittan's Fantasy) och sen köpte jag "Två nötcreme och en moviebox" och Sophie "100 höjdare" som både Filip och Fredrik skrivit.

Sedan åkte vi tillbaka igen till inspelningen av andra avsnittet där Victoria Silvstedt var gäst. Det var lite mer folk då så vi fick sitta på 3e raden, men det var inte fy skam det ^^. Det var lite roligare när Vickan var gäst, även fast man fick stå ut med en hel del svengelska. Men det var kul :D
Sen efter det stannade de kvar igen och tog kort och signerade grejer. Vi fick då också en kram av Fredrik eftersom att han så gärna ville krama alla, aaw <3 Vi fick även våra böcker signerade.

Jaaa, så nu sitter jag här, typ helt deprimerad eftersom att jag älskar dom båda så himla mycket! Fan jag vill också vara 30 år. Jag deppar typ sönder. Aja, det dröjer iallafall inte så länge tills 100 höjdare börjar sändas på tv. Då får ni hålla utkik efter mig, mohah ^^!


Yeaah, I'm like..famous now!

dagmask..närå, men jag har iallafall blivit publicerad på Stockholm Street Style. De ville att jag skulle skicka in lite outfits-bilder och vilka passade inte bättre än de från söndagsbrunchen? Det var lite kul iallafall. Se inlägget här.
I torsdags var jag och Saris inne på Stadsmissionen och hittade den här stora, mysiga, grå polotröjan som är i lite Dagmar-stuk tycker jag. Den fick absolut följa med hem!







maaaaaaaaaaaaaaaaaaat

KITTEN VILL HA MAAATBlöö..har tråkspanska nu, i 1timma och 10 minuter! Och ingen frukost har man ätit heller :S
Skönt att det är fredag idag iallafall. När skolan är slut ska jag träffa Maria och Sophie och så ska vi runt och kolla i affärer och sedan fika någonstans. Ska försöka köpa ankelbootsen, nagellack och läppstiftet.
Sen när jag kommer hem ska jag frossa i massa chips och dip framför idol och hey baberiba! mohah, det är så kul att göra revolution mot de nördiga smalidealen. C ya doodz. 


Kitten är h u n g r i g !


                                                                                       


Less is more

2006-10-17
Slänger iväg en liten outfitbild innan det blir dags för att sova. Hmm om man ska kommentera dagens outfit då. Tråkig? Kan tyckas....men jag är dock ett stort fan av uttrycket less is more..inte varje dag kanske, men ibland! Eller man kanske kan säga
"Laid back but classy", som Anna uttryckte sig ;)

kofta: H&M, jeans: Lee, Linne: Gina Tricot

Önskelista


Gjorde ju en
önskelista för ett tag sen, men nu har jag fyllt i rätt mycket på den så jag gjorde en ny för att uppdatera lite... 

  • ge mig?rött läppstift
  • smalt brunt skärp
  • bruna stövlar
  • guldhalsband med berlock
  • grå knästrumpor
  • grå leggings
  • brun kofta
  • leopardlinne
  • lila och rött nagellack
  • ankelboots
  • stor skinnväska
  • stor stickad v-ringad tröja

De två understa grejerna hade jag tyvärr ingen bild på, men försöker få tag på det så fort som möjligt!

(bilder från La redoute, H&M, Dorothy Perkins, Mavala, Essie och Din sko)



















Sunday brunch

63696-151
Alla fina foton har Sarah tagit

Idag drog jag in till söder och åt brunch (frunch xD) på Café String med Louise och
Sarah (hennes blogg kommer upp inom kort så håll utkik). Jättekul och jättemysigt. Efter fikat gick vi runt i lite second hand-butiker (hey, jag hittade ett glas!) och sedan gick vi runt i en söt liten park och hade en liten photosession. Mycket skratt och flumm blev det.

               

På sista bilden syns bilden på skärpet som varit efterfrågat. Fick det av Sarah som köpt det på second hand <3

Klädsel:
leggings, svart klänning, skärpet, grå stickad kofta, skinnjackan och på fötterna ser ni mina nya vinterstövlar från din sko!

Höstpromenix

höööst Igår fyllde min mormor år så idag på morgonen gick jag och mamma till henne och morfar. Åt alldeles för många kakor + tårta på det. Uäh. Tur att man inte besöker dem så ofta, isåfall skulle jag vara en liten tjockiskatt nu :)
Klädsel: converse, raggsockor, leggings, lång grå polotröja, svart sjal, randiga fingervantar och min skinnjacka!!! Är det inte det vackraste du sett? I lööv it. Bara 1500 :- på d`Adoni. <3!

Jaja, nu har bror min shoppat massa kläder som jag har tipsat honom om. Det är askul att styla syskon, pröva du med ^^

Tack och Hej, leverpastej!


(jag såg så flummig och trött ut så därför blev jag lite suddig i ansiktet ;P)

Gårdagen





mihGah, jag har varit riktigt sopig på att blogga senaste veckan. Har vart massa strul med gymnasium hit och dit och så har jag bara varit oerhört lat. Men detta ska ändras och från och med nu ska jag blogga regelbundet. (....weej..).

Igår gick jag och mamma runt i stan för att egentligen bara (..) hitta en skinnjacka. Men det blev både en vinterjacka, skinnjacka och vinterskor. Bilder kommer sedan.
Till middag åt vi grekiskt! mm, mm, mm! Finns inget godare

Sedan på kvällen träffade jag tjejorna hemma hos Johanna och kollade Hey Baberiba och Idol. Marcus är bäst, helt klart!

Outfiten för gårdagen var leggings, gula klänningen och min nyförskaffade grå, stickade kofta från JC. Jag skänker all min kärlek till den. Sedan rosa bandet öf cörs, du har väl inte glömt att köpa?