TRÄNA!!

 
                                                             leopard
ÅH VAD JAG ÄR TRÖTT! Har precis haft fys-pass på gympan med dom mest irriterande killarna i klassen som ledde lektionen. My feet hurts. Och ikväll ska jag till Friskis och Svettis med
Johanna (Dubbelpass!!). Har aldrig gjort det förut..men det blir nog kul och..svettigt. Kommer ha gott samvete sen iallafall.
Och nu är det helg snart, gah vad skönt. Men det blir nog mycket skolarbete då..ligger efter >__< Men på lördag ska jag iallafall åka in till stan och shoppa, wee, äntligen ska jag köpa mina Vans ;D
Och jag längtar till våren så himla mycket, blir snart tokig! Vårskorna ska iallafall i år vara ett par röda ballerina's. Men det finns många snygga just nu.
Hang in there

Studiedag

Haft studiedag idag. Väääldigt skönt. Har vart hos Madde med Christina och Sophie och kollat på south park och ätit glass..nice. Skola imorgon igen. BLÄ.

Någon gång i april ska vi ha den där dansgrejen i stadshuset (alla niondeklassare i hela sthlm ska till stadshuset och typ ha som en bal, fast bara dans) och självklart så ska man vara finklädd.
Hade planerat ungefär vad jag ska ha på mig. Antingen ett vitt
linne tillsammans med en kort vit kjol eller tillsammans med en längre kjol (fast vit). Eller en klänning (fast vit). Det kan nog bli fint. Till det ska jag ha ett brunt,brett skärp i midjan och svarta tights.

Glad dag

  Idag har jag varit glad hela dagen. Allt känns väldigt bra faktiskt.
Och imorgon har vi studiedag. Så himla skönt!! Ska hem till Mad med Sophie och Christina. Vi ska kolla på South Park-boxen och äta glass, mummi. Och ikväll är det dans, iihk va kul :D

63696-4 

Tröja - Stadium
Jeans - Jc


shorts

63696-3
    Hittade ett par shorts när jag städade garderoben igår.
    Kanske kan funka i vår och sommar?















Måste ha-lista!


♦ 
röd skinnväska, fast gärna lite mer åt det vinröda hållet. På väskan tänkte jag sätta fast en guldkedja som man köper billigt på H&M eller liknande.
♦ sliten svart- och vitrandig t-shirt.
♦ röda ballerinaskor
♦ brett, brunt skärp
♦ cremeögonskugga i en röd, korallfärg ;D
♦ läppglanset "Shinylicious" det körsbärsrosa, från Maybelline a la Natalia Vodianova (t.v.)
♦ ett cerice läppstift , så som Sienna har på bilden näst längst bort (bästa bilden jag kunde hitta)
Lockgelé från Scandinavian Formula
♦ diadem från Assesorize
Vans


Välkommen in i gänget

Jaha, så har man blivit en av dom dära bloggarna då. Det känns..^^ skoja.
Den här bloggen kommer väl att handla om mig antar jag och händelserna (som inte är så många) i mitt liv.
Sitter fortfarande och surar lite över att Carola vann. Självklart så har hon en jäkla massa karisma och sånt, men jag tror ändå BWO skulle lyckats bättre i Aten. Martin Rolinski är ju så snygg så man dööööör, aah!
Jaha, så var man sjuk idag igen då, och det beror nog inte alls på att jag egentligen skulle ha föredrag idag om Lasermannen, nä inte alls! Nä, men allvarligt talat så är jag fortfarande förkyld och hostig så bäst är det nog om jag stannar hemma. Men klart..föredraget är nog en liten anledning ändå ;-)
Nä, nu måste jag gå och snyta mig *sniff* 

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!