Artbox

Nu slår jag och Sarah ihop oss och skapar en gemensam blogg som heter Artbox!. Lite mer, lite snyggare och lite bättre!
Puss!

http://artbox.blogg.se/

Face Hunter i Stockholm


1.1

Detta är mina favoriter från när
Face Hunter var på besök i Stockholm, ah jag är så stolt över att vara svensk ibland :>
2.3.4.5.6.7. 8.

Nr 1 är så underbar så jag tror jag smäller av. En riktigt snygg partypaljettklänning tillsammans med grå strumpisar, svarta stövlar och så skymtar man en guldig väska.
Nr 2's väska och frisyr var riktigt smashing, lite coolt med ett kors var det också.
Älskar tröjtrycket på nr 3!
Nr 4 är en riktig cooling, älska brillorna!
Nr 5 Snyggt lövtryck på topen
Nr 6 Halsbandet <3
Nr 7 tyckte jag bara var så himla söt, och hon bar upp sin dräkt med bravur!
Nr 8 Blusen var jättesöt


Och två "kändisar" som fastnade på linsen:

Forna Fame Factory-deltagaren Dajana Lööf och Idol-programledaren Mogge!

Iallafall, vilken var din favorit?

helg

H&M-klänningAlltså oj, har suttit här från tolv till halv fem nu och bara kollat modebloggar :s Snacka om killing time. Nu är det iallafall helg. Ikväll kommer min kära kamrat Madde och så ska vi ha sleep-over. Vi ska äta godis och kolla på Garden State - SÅ HIMLA BRA FILM!
Igår efter skolan drog jag och
Sarah till H&M för att försöka hitta babydoll-klänningen. De vi hittade fanns inte i rätt storlekar så vi ska fortsätta lookilooka. Men vi köpte iallafall likadana andra klänningar fast olika färger. Min är mörkblå. Den är typ som en långärmad babydoll-klänning :P Bild kommer kanske så småningom.
Jag provade även den här -> också. Väldigt fin men jag har tusen grå plagg just nu så jag lät bli. Hängde undan ifall jag skulle få nåt infall.
Puss och hej!

INTE OKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså gud jag blir så trött på mig själv, har typ inte skrivit något vettigt  blogginlägg på hundra år, det känns inte bra. Jaja, för att uppdatera lite så har jag fått mitt H&M-paket hemskickat. Allt var bra förutom lila tröjan som var för liten. Hade gärna lagt upp bilder om inte det varit för att min kamera är paj. Jag har också varit på bio med Christina, Djävulen bär Prada. Den var helt okej - LLLLL- 3 av 5 i betyg ^^ Kläderna var rätt fina, men man hade väl hoppats på fler snygga kreationer. Men det fanns iochförsig annat fint att titta ^^
Och nu är det fredag igen. Blir ju Idol ikväll (Go Marcus!). Och nu efter skolan ska jag till Åhlens och lämna tillbaka en tröja, för de 300kr jag får tillbaka ska jag kanske köpa den omtalade babydoll-klänningen från H&M. Har sett jättemånga som har den, till och med min lärare!

Utmanad: Drömkroppen

old picIdag när Bambi och jag irrade omkring på olika bloggar upptäckte vi den senaste av de coola utmaningarna. Nämligen att blogga om sin drömkropp. Som de coola katter och rådjur vi är antog vi utmaningen direkt.

Detta är min drömkropp: ->
Ja, det är nog så att jag egentligen är nöjd med min kropp och det känns lite slöseri med tid att sitta och klaga den. Jag menar, jag kan ju gå och stå och sitta och ligga. Så jag är nöjd!

Alla är utmanade!