Två olika outfits

blue       outfit

Har varit lite dålig på att uppdatera på sista tiden tyvärr så här kommer två outfits, en från igår (onsdag) och en från idag.
Drog till H&M efter skool igår med Sarah och jag fick med två grejer hem. En lång vit t-shirt (högra bilden) och en mysig gulrandig tröja från herravdelningen, perfekt att kura ihop sig i kalla höstkvällar!


stripes


En regnig dag..

höstoutfit

En regnig dag i höst då jag sitter uppkrupen i min fåtölj med en kopp te och en bra tidning i handen vill jag ha på mig det här. Ett par bekväma tights (har blivit mitt nya favvoplagg), mjuka knästrumpor (alternativt raggsockor) och en stickad polotröja med lassohals. Den polotröjan jag ska köpa är dock i en längre modell och kommer vara mycket mysigare :) Ooh, can't wait til October!


Ge mig!

scull

I höst är det inne med koftor och den här som Mischa Barton har på sig är alldeles..underbar. I höstens stora färg grått med små dödskallar som mönster och lappar för armbågarna. Kan inte bli något annan än en fullträff! gimme! gimme! gimme!


Kitten vill ha...

vill ha!

Nä nu måste jag gå och laga korv i faluugn med brushan, är hungrig som satana!

Kitten pysslar..

pyssel

Tidigare hade jag ju alla mina inspirationsbilder på min anslagstavla på väggen i mitt rum. Det blev ganska överfullt till slut så nu har jag istället satt in dom i ett album, för bokmärken faktiskt! Det är jättelätt att bara sätta in bilder eftersom de där klistersidorna är så himla smarta. Sen är det jättelätt att byta bilder hur ofta man vill. Så, så fort man inte vet vad man ska ha på sig är det bara att glutta lite i boken för att få inspiration!

London Calling....

 Utsikt från London Eye
Utsikt från London Eye

För ungefär 3 veckor sedan kom jag hem från min språkresa i Torquay i England. Bortsett från att min nya kamera blev stulen tredje dagen (tur att Sophie hade med sig sin), har jag haft väldigt trevligt. Torquay är en väldigt mysig stad med sina små hamnar, mysiga stränder och trevliga människor. Och tro det eller ej, men det finns faktiskt palmer där också ^__^
Efter 2,5 vecka i Torquay bar det av till London !! Shit vilken stad alltså, helt underbar! Där skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo.
Tänkte visa grejerna jag köpte, dessvärre blev det inte så många pga brist på pengar och plats i resväskan. Och så fick vi faktiskt bara 3 timmar shoppingtid. Lite lamt tycker jag.

     

- En kviltad väska för bara £5! Ett riktigt fynd tycker jag :)
- En t-shirt med Wonder Woman-tryck och guldhalsband med vingar (som påminner lite om Mary-Kates FUCK-halsband) köpt på Urban Outfitters.
- Grå t-shirt med tryck från Topshop.
- Tygväska med blå blommor från Primark.

Jag och Johnny depp
Hollywoods nästa par? Ja tack!

Black and white

black and white
Dagens outfit går i färgerna svart och vitt. De rutiga jeansen är från Weekday, linnet från gina tricot, hörlurar från teknikmagasinet och solglasögon från Åhléns. Som grädde på moset (vem sjutton kom på det uttrycket?) sitter det små hjärtan i öronen också, nyinköpta från Gina Tricot.





           I min Ipod:
63696-59


Hösten kommer snart..

                                     H&M höst
Om jag måste välja en årstid som favorit så är det nog ändå hösten. Färgerna, vädret, regniga dagar då man måste vara inomhus...det gör mig helt lycklig! :D
Årets höstmode gillar jag även skarpt. Koftor med stora knappar, grått och andra murriga färger, stickat..precis lagom för mig som alltid har så himla lätt för att frysa.
Efter att ha kollat igenom H&Ms höstkatalog så har jag samlat på mig några favoriter som jag funderar på att beställa.
Det är:
- En brun lång kofta
- Brun skinnjacka
- Svart/grå basker
- Svart/grå halsduk
- beige/brun kofta
- grå långärmad tröja med svarta ränder
- ljusa jeans


Ja, hösten närmar sig med stormsteg. Men, sommaren är inte slut än. Självklart ska jag fortsätta att sola, bada och klä mig i mina sommarkläder så länge det går, det är ju ändå bara sommar en gång om året.