glädje!

63696-141

Åh, jag är så glad! Har varit uppe på vinden och rotat och hittat mammas gamla väska! Den är i en sån där modell så man håller den i handen och så är det massa blommor på. Åh den är så fin! :) Tänkte premiäranvända den på lördag då me and my gals åker och hälsar på Granen i Uppsala. Ska bli såå kul! Vi ska umgås och skratta och kanske kolla skräckfilm, wihu! aow, mina vännor <3


H&M-beställning

hm-beställningen

Nu har H&Ms höstkatalog kommit i en uppdaterad upplaga och den här gången tänker jag inte vänta tills kläderna kommer ut i butiken. Nej, nu ska här beställas! Det blev visst rätt mycket gråa saker..men är det favoritfärgen så är det :)
Detta skall beställas:
- den omtalade Skinnjackan
- Grå ribbade strumpbyxor
- Guldhalsband med berlock - hade tänkt använda den tillsammans med ett annat långt guldhalsband jag har..
-
Gråa velourbyxor - såg väldigt mysiga ut och kommer användas till både träningspass och myspyskvällar.
- Grå topp
- Stor grå kofta -
men jag kan inte bestämma mig, den grå eller den bruna?
- Grå ullsockor



gemiggemiggemig

vill ha



Kitten har klippt sig!

63696-134Det ryktas om att Kitten satt en sax i sin slitna kalufs och det kan jag intyga om att det är sant. Jag är väldigt nöjd moe I say, mitt hår är lite ''frisyrigare'' nu och det ser fylligt ut på nåt sätt, haha :P
Nu återstår bara att köpa lite lyxiga hårprodukter.. typ Sprayvax, nytt mousse, schampo och en lyxig inpackning från toni and guy. MUMS


Dorothy Perkins

63696-131Jag fattar inte att jag har undgått att missa klädmärket Dorothy Perkins. Söta och moderna kläder, och det bästa av allt, priserna ligger i samma klass som H&M! En vanlig topp kan man få för 45kr och väskor ca400kr. Skitbra!
Jag tror att Dorothy Perkins-kläderna finns på
Debenhams i Stockholm och direkt efter skolan imorrn ska jag in och checka! Can't wait! Har gluttat runt på deras hemsida idag och hittade ett par favoriter, hoppas verkligen att kläderna som säljs i England säljs i Sverige också. 
Here they are!


Månadens modeikon

63696-86Idag blir det att blogga om Mary-Kate Olsen. Tillsammans med tvillingsystern Ashley Olsen utgör de världens rikaste tvillingpar. De har växt upp som skådespelare och redan som bebisar kunde man se dem i tv-serien Huset fullt. Under deras uppväxt har de medverkat i diverse filmer (som i flesta fall floppat rejält) och nu är de aktuella med sitt eget klädmärke och som modeller för märket Badgley Mischka. Det jag hade tänkt inrikta mig speciellt på är hur Mary-Kate är som modeikon samt hennes stil. 

Mary-Kate har länge varit ansiktet utåt för den trashiga bohemlooken. Lager-på-lager-stilen tillsammans med vågigt, trassligt hår, stora boho-glasögon och en starbucksmugg i handen är bilden vi länge fått se av henne. Ingen, verkligen
ingen kan bära upp trashlooken som MK. Men vissa gånger har lodisstylen blivit lite föör mycket. 

Nu på senaste tiden har dock MK tonat ner sin look. Nu mera syns hon oftast i mörka toner som svart och grått. Plaggen är oftast oversize t-shirtar, tights, långa koftor, skinnjacka och t-shirtklänningar. Plaggen ska gärna sitta lite löst förutom jeansen som självklart ska vara smala stuprör.
Accentfärgen nummer ett är röd. Mk har rött på både väskor, skor, läppstift och nagellack. Favoritväskan har länge varit en klassisk Balenciaga men nu mera har en röd Chanel 2.55 ofta synts på hennes arm.  

Som alla andra kändisar måste MK ständigt gömma sig från alla paparazziblixtar bakom ett par stora solglajjor. Hennes favoriter är är vanliga svarta pilotglasögon och även stora bohoglasögon med både röda och svarta bågar.

Tunga, stora guldkedjor har också synts både på armar, hals och som väskhandtag.


Vad har vår lilla Mary-Kate på fötterna då? Gissa tre gånger. Louboutins, Louboutins och Louboutins öf cörs. Både till vardags och till fest. Både som klassiska pumps och som långa svarta stövlar.

Mk's frisyr har gått ifrån halvlångt bohovågigt brunt hår till långa trassliga brunblondguldiga extensions. Beep, beep, beep! - TROLLVARNING

Och sedan sminket. Till vardags kör Mk så naturligt som möjligt. Bara foundation och mascara krävs (om än det). På röda mattan sminkar hon upp sig lite mer och kör ofta på sotiga ögon och röda läppar.

Detta kan du hitta i Mary-Kates sminkväska:
Foundation:  Hard Candy Perfect foundation i färgen medium
 Puder: Hard Candy Perfection powder i färgen Peanut butter cookie
 Concealer: Hard Candy Out Damn spot i färgen Macbare Light
Eyeliner: Hard Candy Personal eye pencil i en svart färg och
Stila Smudge pots eyeliner and shadow i svart.
Ögonskugga: Stila Eyeshadow i färgen Twilight och
 Hard Candy Bling Bling eyeshadow i färgen Amethyst
Mascara: Stila Major Lash mascara - svart förstås!
Rouge: Hard Candy Sweet Cheeks i färgen Baby
Läppglans: L´Oreal Colour riche perle lipcolour i färgen Barest
Läppstift: YSL Intense Lipstick


Detta är mina favorit-marykate-outfits!



sjukling



63696-77

Usch, har blivit förkyld och jättehostig nu de senaste dagarna, helst skulle man ju bara vilja ligga kvar i sängen med de nya tightsen och den stickade polotröjan, men tyvärr känns det som att man kommer missa tusen viktiga grejer i skolan ifall man stannar hemma så man måste ändå tyvärr släpa sig till skolan (dock med sin virkade sjal tusen varv runt halsen och tusen fisherman friend's i fickan).
Jag är iallafall lite gladare nu eftersom att jag har varit inne in tha city nu efter skolan med Lousie och checkat runt i lite affärer. Har köpt lite grejer, men fler ska det bli imorrn! :D
Aja, nu ska jag iallafall ner och kolla på inspelade Idol och sedan krypa till sängs.
Nattinatt! /Kitten

Dagens inköp:

63696-75

- Randiga fingervantar
- Svarta smala hängslen med prickar
- Teleskopic mascara från L'Oreal
- Dream matte mousse foundation från Maybelline


63696-76

- Svart munkjacka
- Grå polotröja

Allt detta från H&M ^^

en rolig lördag..

kollage

I skrivande stund (20.00) har jag precis avslutat min familjemiddag bestående av det godaste av det goda -
kräftor!! (iallafall enligt mig och Johanna). Kräftkalas är en av årets stora höjdpunkter om ni frågar mig.
Idag har jag varit jätteduktig och städat klart i mitt nygjorda rum (bilder kommer senare) så jag tycker att jag borde belönas. En outfit bestående av ett linne från Tjallamalla, en Mulberry, jeans med hög midja och ett par fräna stövletter skulle vara perfekt.