lalala


jää, Lajni är igång igen. Det här med att skriva regelbundet är inte riktigt min grej, men jag ska försöka förbättra mig.
Hela den här veckan har jag legat till sängs. Har nog sovit runt 100 timmar eller nåt sånt ungefär. Men ändå har allt vart sjukt jobbigt. Feber, sömnproblem (faktiskt), förkyld..är lite på bättringsvägen nu iallafall. Men har vart borta en hel vecka ifrån skolan vilket inte känns helt superduper. Har en himla massa att ta igen anar jag.
De dagar då jag inte legat och svettats i feber så har jag fördrivit tiden genom att bläddra igenom olästa tidnings och hittat så himla mycket grejs jag vill ha. Detta är aktuellt för Lajni just nu:
-
Rosebudsalvan
- Cityshorts - finns tusen olika [BILLIGA] shorts på Åhléns just nu, ska nog satsa på ett par svarta.
- Vitt ribbat linne - passar ju till Allt! :)
- ljusa, lite slitna jeans från H&M (&denim) - har upptäckt att jag inte har några normala ljusa jeans i min garderob :o bara baggy's. MÅSTE HA helt enkelt.
- Brun skinnjacka
- Somrigt linne
- Halsband och örhängen från Made by me. Mina favoriter är "Go to the moon", "Rasberry blue", "Green Spring" och "So shiny".

Gillade den här bilden på Jessica Alba i sina söta gummistövlar. Ska köra på mina svart/rosa denna säsong. Fler borde våga ha sina söta gummistövlar tycker jag :)

Suri och Moses hit och dit. Det bara vimlar av bebisar i Hollywood just nu. Men coolast är ju helt klart Angelinas och Brads lilla tjej Zahara. Hej jag är mycket coolare än dom andra kändisbarnen liksom. Gillar denna bild, haha :D


                                                                                                                               63696-13

Glad påsk era offer

Jaha...påsk. Ska fira påsken med några bekanta ute i Bromma, blir nog trevligt. Igår åkte jag med Maria in till stan och kollade en massa. Vi skulle försöka hitta en klänning som hon kan ha till stadshuset, men det blev inget köpande. Men en massa söta klänningar hittade vi minsann.
Sen gick vi runt och lojade en massa och jag blev helt förälskad i en gul omlottkofta på H&M och en grå kofta på MQ. Jag har blivit helt obsessed av koftor. En kofta tillsammans med ett ribbat linne kan inte bli fel. Koftigt.  Iallafall så blev det inget köpt igår, förutom glass från Montis och en kedja till min lilla  redan utsmyckade väska. Men hela dagen igår gick jag runt och tänkte på dom där koftorna och drömde om dom på natten också så jag kunde inte låta bli att åka in till stan nu idag och köpa dom. Och som Ebba säger, blir du kär i ett plagg - köp det!
Och sen har jag fått min Ipod nano (svart såklart!). Skitfrän!

påsk                                                     63696-12

Blir riktigt vårig i hjärnan när jag ser den här bilden på Chad Michael Murray's flickvän Kenzie Daltons otroligt söta
klänning.

 Lindsay Lohan har blivit vaxdocka! Kläderna nailade dom väl..men ansiktet..nja..

Och detta inlägg avslutar jag med en bild på Lindsay Lohan i en riktigt snygg outfit, Herrå!

mjau jag e en liten kyckling

Loooov, så nice. Kom hem från Freja idag, vi har shoppat massa grejer till mig å min dansgrej (stackars fruff) och lite annat sött.
I måndags hade jag också en försenad födelsedagstjejmiddag (med tanke på att jag fyllde år i februari ^^), vilket var väldigt trevligt. Fick födelsedagspresenter som var väldigt fina. Bland annat den här
koppen av Maria, en ljusstake och jättesött halssmycke från Sophie, "Ebbas stil" från Johanna och sen massa annat smått och gott.
Men ja, som sagt. Var och storshoppade med Freja igår. Kollade runt i massa second hand's där jag köpte min väska (smyckena är en kombination av ett hänge från H&M och ett från Ur&Penn). Köpte också en rysk sjal på Åhléns. Det andra jag köpte lägger jag upp sedan.

Testade också min (mitt?) efterlängtade lockgelé och resultatet blev..bra :)

63696-10

63696-9

63696-9

Så här ungefär hade jag tänkt se ut på dansen i stadshuset. Så allt detta ska inhandlas under nästa vecka tillsammans med
Frejson (muhah). Haha, jag ritar jättefult jag vet.


aaahh rödhårig igen!!!

I tisdags så färgade jag håret. Det var menat att mitt rödbruna hår skulle bli typ..gulblont. Men det blev rödblont istället ^^ Aja, mamma har köpt ett (dyrt) schampo som har en blond, blekande effekt.
Prövade den imorse och den funkade rätt bra faktiskt. Det blir nog bra så småningom.

Äntligen påsklov, har nog aldrig vart så ickestressad som nu. Nu kan jag äntligen bara slappna av och läsa alla mina tidningar som ligger olästa. Wiho!

Och på kändisfronten:
Cameron Diaz look på Kids choice awards var casual och riktigt snygg.
Paris Hilton är vardagssnygg när hon är på shoppingtur i Malibou.
Snyggot Jessica Alba visar en snygg stil (ok, lite sunkig kanske) att ha i vår och sommar. Avklippta jeans, linne och grå kofta.

blabla        rödblond
hår före                                     -                              hår efter

HAHA. typ ingen skillnad. Mer orange efter ;)

Fynden

Haha, det blev inte sådär jättemycket shopping som jag trodde att det skulle bli förra veckan. Anledningen är väl att jag och Sophie inte är världens bästa när det gäller att hitta i Stockholm. Vi skulle från gallerian till accessorize, och åkte runt värsta omvägarna för att komma till A. Och när vi kom fram stängde dom precis :( Sen upptäckte vi att A. låg typ bredvid Gallerian. WIHOO! :P
Men jag köpte iallafall ett par ballerinaskor och en randig t-shirt (varför?? kunde köpt ett läppglans istället) Ballerinorna blev precis såna som jag ville ha. 
                                                              63696-8

Shopping!shopping!shopping!

Nu bär det av in till city för att shoppa och spana. Återkommer med mina fynd! ;D