sommar..sommar..sommaaaaaaar

Ah shit, nu har sommaren börjat, bara sådär. Kom hem från Hultsfred i förrigår. Det var riktigt trevligt därborta, precis som jag kom ihåg det från -05, stämningen, folket, omgivningen... lööv it <3
Såg många bra band och artister men de bästa var väl antagligen kent, babyshambles, the sounds, phoenix och HIM. Babyshambles var nog häftigast att se..måste väl erkänna för att en viss
Pete Doherty är sångaren. Han var väl som man tänkt sig :P "By the way, where is my hat?" sa han :D hihi. Självklart kan man förutom att se massa band shoppa lite också. Det jag köpte var: En rosa Pete Doherty t-shirt, en grön SMK t-shirt, en röd I'm from Barcelona t-shirt, en dödskallesjal (vilket var väldigt populärt att köpa) och en grön 'sportjacka' .  

    

Även fast man inte kan tro det så var det många modemedvetna människor som fanns på festivalen. Många klänningar syntes till, även tightsen och en tjej jag såg hade nästan exakt kopierat stilen Kate har när hon är på festival, snyggt var det!

Nu är jag iallafall hemma och det dröjer inte länge förrän jag åker iväg igen. Redan på måndag åker jag och vännen Sophie på språkresa till Torquay i England. Ska både bli roligt och spännande..men jag är såå orolig för maten, jag som är så kräsen kommer nog inte äta någonting :( Iallafall så måste jag in till stan imorrn eller i övermorrn för att inhandla det sista. Det är inte så mycket..typ bara necessär och jeansshorts. Sen måste jag ha en yoghurtglass of course!

Idag var jag med pappa in till en tapet- och måleri-affär för att försöka hitta tapeter till mitt rum som ska göras om i sommar (skisser etc. kommer senare). Vi hade väldigt svårt att komma fram till något bra så vi fick till slut ringa efter mamma som fick komma och hjälpa till. Tll slut bestämde vi att snyggast blir att måla mitt rum i en vitbeige ton och sedan på kortsidorna sätta upp tapeter som ser ut så här:

Till det ska jag ha mina röda, svarta och vita möbler. Oh, can't wait tills vi ska börja fixa :D

Dagens outfit:
img
tights - Lindex
långt vitt linne - Gina Tricot
grå kofta - MQ
dödskallesjal - Hultsfredsfestivalen :P

Vill bli ett ljushuvud

Shit vad jag vill ha min naturliga hårfärg alltså. Det är mycket finare med blont än den rödbrunblonda weirda färgen jag har nu. När jag ser bilder på Nicole, Kirsten och Kates solblekta frissor undrar jag varför jag har färgat bort det blonda i alla dessa år. Förhoppningsvis kommer håret ändå solblekas en del i sommar, och om det inte har gjort det till hösten får jag ta till färgning :)

Längtar till skolmiddagen imorgon kväll, det ska bli kuul ^^.
Och i natt måste jag gå upp vid 4 för att kunna vinna hem min lilla älskling på tradera ;) Jag bara måste ha den! Ni får senare se vad det är.

Dagens bild:
Haha, vem får för sig att spruta ner irriterande, påträngande människor med vatten? Kanske något man borde testa någon gång. Nicole Ritchie rox!

Vattenkrig


Nä, nu ska jag ut och powerwalka med johanna ;P C ya soon children


Trender att följa i sommar

63696-46 filippa 63696-44 63696-39

Dessa fyra plagg tycker jag är sommarens fullpoängare och jag ska använda dem så flitigt jag bara kan!

Skjortklänning/Herrskjorta:
Ska leta upp antingen en skjortklänning eller herrskjorta i nån second hand-butik och använda som klänning med skärp i midjan (som på Hermés visningar) eller ha till shorts eller tights.
Kate Bosworth är en av många kändisar som använder skjortklänning och jag tycker hon passar väldigt bra i den.

Jeansshorts:
På Filippa K's visningar syntes mycket shorts i olika färger och former. Men min favorit är nog ändå jeansshortsen som man lätt bara kan matcha med ett vitt linne och en kofta för att vara snyggast i Sverige.
En kändis som bär upp sina jeansshorts snyggast är självklart Kate Moss. Även Kirsten Dunst var vårsöt i sina par.

Vitt, vitt, vitt!: Det ska vara vitt på allt i sommar! Linnen, klänningar, kjolar, shorts, blusar etc etc. Jag äger dock inte så många plagg i vitt men jag ska flitigt använda min vita sommarklänning, min kortare gina tricot-klänning, mitt linne och så ska jag köpa mig en vit blus också. Jättefint att matcha till vitt är bruna sandaler eller andra bruna skor.

Söta sommarklänningar: Åh jag tycker det är så underbart att klänningen är inne i sommar, det är så härligt att se folk på stan i sina egna personliga klänningar i alla möjliga olika mönster och färger. Själv ska jag använda min vita sommarklänning, den korta vita bomullsklänningen och min nya tunna blå klänning med ränder när jag går på stränderna i Torquay i England i sommar...åh! Iallafall så skulle jag gärna köpa en till ifall jag hade råd..typ en sån där blommig som Sienna har, eller en prickig som Kate.


sminkpanik

Jag har blivit riktigt nyttig och duktig de senaste dagarna. Till frukost har jag börjat äta havregrynsgröt och idag tog jag även en powerwalk, ska försöka göra det iaf 3 dagar i veckan nu under sommaren för att hålla mig i trim. Något annat jag måste göra i sommar är också att se på fler filmer. Har upptäckt att vi har massa gamla klassiker här hemma som jag inte har sett en. Så nu på lovet ska jag även försöka se en film varje dag :P Men just nu går kärlekslivet lite kasst så nu är jag mest sugen på att se någon romantisk film självklart med några snyggingar i huvudrollen. Då kan det liksom inte bli fel. Förutom att dregla efter pirater just nu så håller jag på att planera inför skolmiddag/balen whatever, och det jag just nu funderar över är hur håret och sminket ska vara. Det jag hade tänkt var väl att ha håret utsläppt, ev locka det lite extra och antingen ha luggen framme eller har den bakåtliggande (se bild):

Och sminket..vid ögonen ska jag ha såna där små kråksparkar eller vad det heter som man gör med en eyeliner (se bild).Sen frågan är om man ska ha någon annan ögonskugga på eller om det bara ska vara 'naturligt'?


 Rouget ska vara det rosa från make up store. 
Läpparna har jag jättesvårt att bestämma mig med. Antingen 1. ett som är lite hallonfärgat fast ändå genomskinligt, ser lite fruktigt ut ^^, 2. ett som är mer åt det cerisa hållet, eller 3. ett mer ljusrosa.
1.  2. 3.

Haha :D Allt ser typ likadana ut, men ni får gärna skriva vilket som var finast ;)

Kommer flera bilder sen där jag ska ha hela outfiten..då kanske det blir lättare att bestämma.

 

Inspirationspyssel

63696-37

De senaste dagarna har jag ägnat mig åt att bläddra igenom massa tidningar och riva ut de bilder som jag tycker tilltalar mig på olika sätt eller som jag inspireras av eller bara helt enkelt tycker det är snyggt. Sedan har jag satt upp dem på mina två anslagstavlor. Så om jag vaknar upp en dag och inte har nån aaning om vad jag ska ha på mig är det bara att glutta lite på tavlan för inspiration. Löv it!


Fynd från igår

Igår var jag med Maria in till staden. Underbart väder när vi gick runt där under hela dagen. Sedan när vi var klara avslutade vi det hela med en cafécooler från sevvan. Shit vad god den är!
Här är iaf det jag köpte:


grönt och rosa nagellack och ljusrosa rouge från Make Up Store, topplack från depend och svart från mavala, mascara Unstoppable från Maybelline, ögoncreme från Nivea och pärlörhängen från ur&penn.

Hela min familj mobbar mig för dom här, men jag tyckte dom var snygga. 99kr från Åhléns.
 
Väska från Indiska, kedjan kan man vika in så att man bara håller i väskan. Den ska jag ha på skolmiddagen.

kilklackskor från Wedins. Kör på säkert kort med inte alltför höga klackar för att slippa pinsamheter. Dessa ska jag också ha på middagen. På tårna ska det rosa nagellacket från make up store sitta :)